Hotel Putnik - Kopaonik

Hotel Putnik - Kopaonik, Szerbia, 2018-03-18, Félpanzió
Az időpont megtelt. További időpontokat a szállás reszleteiben találnak: Hotel Putnik - Kopaonik

Kategória: ****
Leírás
A Hotel Putnik 400 méterre található a kopaoniki síközponttól, a Nemzeti Park egyik legszebb pontján ("Napos völgy"). Innen indulnak ki a sí-futópályák. A 2017-ben teljesen felújított hotelben összesen 102 modern szoba és apartman várja a síelőket. A hotel vendégei használhatják a transzfert a szálláshely és a síközpont között.
Fekvés
A 2017 m magas Kopaonik egy 12.000 hektáros Nemzeti Park. Itt kiváló lehetőség nyílik pihenésre és síelésre. A síparadicsomban majd 40 sípálya (kb. 60 km) és több mint 20 sífelvonó (beülős, tányéros, csákányos) várja a síelőket. A fenyőerdővel borított hegyoldalakon a pályák többsége összefüggő pályarendszert alkot, melyben különböző nehézségű síterepeket találhatunk.
Távolságok
Szegedtől 480 km-re (ebből kb. 400 km autópálya), Budapesttől 680 km-re (ebből 600 km autópálya) délre - tulajdonképpen a görög útvonalon: Szeged – Röszke – Novi Sad – Beograd – Krusevac – Brus - Kopaonik – lehet megközelíteni.

15 perc sétára a sífelvonótól.
Szállás
A szállodában 83 szoba, 13 családi szoba és 6 luxus apartman, Wi-Fi, 2 étterem, spa&wellness részleg, bár, beltéri játszótér, fitness részleg, beltéri medence áll a vendéget rendelkezésére.
Foglalható apartman és családi szoba is.
Sport és szórakozás
A spa&wellness központ korlátlan használata (jacuzzi, finn szauna, beltéri medence, sószoba)
Külön fizetendő a masszázs.
Gyerekek
Beltéri játszótér
Ellátás
Félpanzió
Közlekedés
Egyénileg
Az ár tartalmazza
Szállást félpanziós ellátással
Az ár nem tartalmazza
Az utazás költségét
Bejelentkezési és üdülőhelyi díjat
Útlemondási biztosítást
Baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást
Kedvezmények
Gyermekkedvezmények:
3 éves korig ingyenes
3-12 éves kor között 1 felnőttel egy szobában főágyon, vagy 2 felnőttel egy szobában harmadik ágyon: 30%
3-12 éves kor között szülővel egy ágyban: 50%
Árkalkuláció és foglalási lehetőség

Árkalkuláció és foglalási lehetőség

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről.

Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre. A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve.

A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes. Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni.

Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

Vissza a tetejére