Hotel Junior - Kopaonik

Hotel Junior - Kopaonik, Szerbia, 2018-05-05, Reggeli
Az időpont megtelt. További időpontokat a szállás reszleteiben találnak: Hotel Junior - Kopaonik
Leírás
A Kopaonik hegy lábánál található a Hotel Junior.
1170 m magasságban található a 3*-os hotel összkapacitása 28 szoba max. 80 ágy.
Fekvés
A 2017 m magas KOPAONIK hegység egy 12.000 hektáros Nemzeti Park. Itt kiváló lehetőség nyílik pihenésre és síelésre. A síparadicsomban majd’ 40 sípálya (kb. 60 km) és több mint 20 sífelvonó (beülős, tányéros, csákányos) várja a sízőket. A fenyőerdővel borított hegyoldalakon a pályák többsége összefüggő pályarendszert alkot, melyben különböző nehézségű síterepeket találhatunk.
Távolságok
Szegedtől 480 km-re (ebből kb. 400 km autópálya), Budapesttől 680 km-re (ebből 600 km autópálya) délre - tulajdonképpen a görög útvonalon: Szeged – Röszke – Novi Sad – Beograd – Krusevac – Brus - Kopaonik – lehet megközelíteni.
Szállás
Az alpesi stílusban épült színvonalas és hangulatos szálloda kiválóan alkalmas gyerekcsoportok fogadására. Kiváló szórakozási lehetőségek várják a fiatalokat: számítógépek, játékkonzolok, játék gépek, billiárd és csocsó asztalok. A lobby bárban ingyenes a WiFi, míg a szobákban térítés ellenében vehető igénybe..

Mini SPA központ: szauna, jaccuzi, hammam, fittnes terem, kis medence-felár ellenében. Pizzériája sokféle ínyencséget kínál: pizza, palacsinta, gyümölcssaláta.
Felszereltség
Deluxe szoba és economy szobákban 2 fős elhelyezés.
Standard szobákban lehetséges a 2 és 3 fős elhelyezés is.
A comfort és family szobákban 2, 3 és 4 fős elhelyezés, illetve 5 fős elhelyezésre is van lehetőség a szállodában.
A szobák felszereltsége nagyjából megegyező: kábel TV, telefon, kinyitható ablakok, saját fürdőszoba ( tuskabinos)
Előnyök és hátrányok
A hotelnek 400 m-es saját sífelvonója van kezdők részére (1 hétre kb. 45 €/fő) valamint szánkópálya. A szállodától kb. 300 m-es távolságra indul az első kétüléses felvonó, a BELA REKA I. és II., amely a Junior hotelt összeköti a kb. 16 km-re levő síközponttal (egy minimális sítudásra szükség van).
Ellátás
reggeli
Közlekedés
egyénileg
Az ár tartalmazza
A szállást a megadott ellátással 8 nap 7 éjszakára
Az ár nem tartalmazza
Útiköltség , üdülőhelyi díj, stornó biztosítást ( 1.5% ), betegség baleset poggyász biztosítást
síbérlet
Kedvezmények
0-6 éves kor között egy gyerek szülőkkel egy ágyban ingyenes, a második gyereknek 18.000Ft
7-14 éves kor közötti gyerek szülőkkel egy ágyban 18.000Ft
Árkalkuláció és foglalási lehetőség

Árkalkuláció és foglalási lehetőség

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről.

Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre. A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve.

A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes. Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni.

Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

Vissza a tetejére