Kotori-öböl, Gospa od Milosti sziget

Kotori-öböl, Gospa od Milosti sziget, Montenegró, 2018-06-30, Teljes ellátás
Az időpont megtelt. További időpontokat a szállás reszleteiben találnak: Kotori-öböl, Gospa od Milosti sziget
Leírás
Ha egy kicsit másképp szeretnél nyaralni...

Egy kis sziget, ahol csak egy kis templom és egy ódon 15. századi kolostor található. Hogy mit nyújt ez a sziget? Csendet, nyugalmat, feltöltődést. A lehetőségek tárháza számos, ugyanis akár sportolhatsz, jógázhatsz, kocoghatsz, úszhatsz, kajakozhatsz és ha kedvet érzel, kertészkedhetsz és főzőcskézhetsz is. Egy-két nap főzőiskola is lesz. Megtanulhatjuk a legfinomabb töltött tintahal elkészítését ,,skampi na buzaru", kagylókészítést, roston hal készítést, mindezt Savótol, aki a cég egyik tulajdonosa. Montenegrói és ,,profi szakács" is egyben.
Az étkezések a nagyon hangulatos szőlőlugasos udvaron lesznek. Jól felszerelt konyháján főznek ránk, de örülnek ha besegítünk. A kolostor nagy tetőterasza napközben napozásra, esténként kiülős gyertyafényes borozgatásra alkalmas. A további ötletek tőlünk függnek, mert lehetőség, mint a csillagos ég, mely itt esténként szebben ragyog mint bárhol.
A szigetről kirándulni is lehet: Tivatba, megnézni a Porto Montenegro yacht kikötőt, Kotorba várost nézni, piacozni, valamint lehet csatlakozni a szervezett hajókirándulásainkhoz is.

Ha mindez jól hangzik és tetszenek a leírtak, csatlakozz, mindegy hogy egyedül, párban vagy társasággal.
Fekvés
A sziget a Kotori-öbölben található, 800 méterre Tivattól.
Szállás
Szállásunk a szerény kolostor 1-2-3-4 ágyas szobáiban, melyekhez 3 fürdőszoba és egy kerti hordós tusoló tartozik.
Sport és szórakozás
Rendelkezésre áll a kis hajó tivati transzferre. 30€/hajó oda-vissza függetlenül a létszámtól.
Tipp
Buszos utazási lehetőség pénteki indulással: 27.900 Ft/fő
További részletek
Italt mindenki hozhat magának, illetve a szigeten lesz egy italhűtő, ahol vásárolni lehet.
Ellátás
Teljes ellátás
Közlekedés
Egyénileg
Menetrend szerinti busszal: 27.900 Ft/fő
Az ár tartalmazza
Kis hajós transzfert a szigetre érkezéskor és távozáskor
Szállást a kolostor 1-2-3-4 ágyas szobáiban
Teljes ellátást, tehát napi 3x étkezést
1-2 alkalommal "főző tanfolyamot"
Útlemondási biztosítást
Az ár nem tartalmazza
Az utazás költségét
Baleset-, betegség-,poggyászbiztosítás
Árkalkuláció és foglalási lehetőség

Árkalkuláció és foglalási lehetőség

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről.

Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre. A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve.

A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes. Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni.

Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

Vissza a tetejére