Hotel Palma

Hotel Palma, Montenegró, Kotori öböl, 2018-04-07, Reggeli
Az időpont megtelt. További időpontokat a szállás reszleteiben találnak: Hotel Palma
50 mTávolság a tengertől
  • Légkondícionáló
  • Közv. tengerparton
  • WiFi
A szervező utazási iroda megjelölése: Hotel Palma - Tivat
Leírás
A JELENLEGI ÁRAK MÁRCIUS 31-IG ÉRVÉNYESEK!

A szálloda 2016 -ban teljes felújításon esett át, így 4*-os minősítést kapott. Közvetlen tengerparti, 4 szintes hotel lifttel, étteremmel, aperitif bárral, nagy terasszal és halétteremmel. A szálloda első emeletén wellness részleget alakítottak ki és egy kisebb belső medence is helyet kapott itt. Az emeleten is kialakítottak egy szépen berendezett nagy teraszt, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a Kotori-öbölre.
Fekvés
Montenegróban, a festői Kotori-öbölben található Tivat városa. Az utóbbi években elegáns nyaralóhellyé fejlődött. A belvárosában, közvetlenül a tengerparton (strand 5 m) található az elegáns hotel a városközponttól, piactól, szórakozóhelyektől pár percre.
Távolságok
A szálloda Budapesttől kb 960 km, Kotortól 10 km, Herceg Novitól 25 km, Budvától 22 km és a horvátországi Dubrovniktól 70 km-re található.
Parkolási lehetőség 50 méterre, fizetett parkoló 100 méterre.
Szállás
A 2 főre foglalható standard szobák város felőliek és mindegyik erkélyes. 3 főre a tenger felőli superior szobák foglalhatók. Mindegyik szoba saját fürdőszobával, Wi-Fi-vel, TV-vel, klímával, hűtővel felszerelt.
A szálloda vendégeinek kényelmét lift is szolgálja.
Felszereltség
Minden szoba klímával, TV-vel, Wi-Fi-vel és kis hűtővel felszerelt.
A szállodában lift és akadálymentesítés teszi kényelmesebbé a nyaralást.
Sport és szórakozás
A szállodán belül internet sarok, halétterem, hangulatos teraszán kávézó-söröző óriás TV-vel nyújt lehetőséget kikapcsolódásra.
Saját kiépített és kavicsos strandja közvetlenül a szálloda előtt található 5 méterre, ahol a nyugágyak és napernyők térítés mentesen vehetők igénybe.
Vízi sportok, elektromos kerékpár bérlési lehetőség.
Előnyök és hátrányok
Telepített magyar idegenvezetőnk van Tivatban, a magyar nyelvű fakultatív programjainkra nála is lehet jelentkezni.
Tipp
A szállodától pár percnyi sétára Tivat pálmafás tengerparti sétányán és a hangulatos főtéren vendéglők, kávézók, cukrászdák várják a vendégeket. A tengerparti sétány végén található az elegáns luxus jacht kikötő, a Porto Montenegro, az 5* -os Regent Hotel, pizzériák, éttermek, kávézók, kézműves fagyizó és elegáns butikok.
Ellátás
Reggeli
Félpanziós felár: 32.000 Ft/fő/hét
Közlekedés
Egyéni utazással

Budapesttől kb. 950 km, a magyar határtól Szerbia vagy Bosznia irányába kb. 750 km, Horvátországon keresztül kb. 850 km. Bármelyik útvonalat is választjuk, csak a határátkelőktől számítva 12-14 óra az út, ezért javasoljuk, hogy iktassanak be tranzitszállást. Ha Budapest-Röszke Beograd (eddig autópálya) útvonalat választják a Morača völgyén, ha a Boszniai útvonalat választják akkor a Neretva völgyén keresztül utaznak, mindkettő festői csodálatos táj, de az átlagsebesség 50 km/óra! Ha megalszanak útközben, az út legnehezebb és legszebb részét már világosban teszik meg és a déli órákban érnek le a tengerpartra, amikor el lehet foglalni a szállásokat.

TRANZITSZÁLLÁSOK és ajánlott útvonalak Montenegróba utazók részére

1. útvonal: SZERBIÁN KERESZTÜL
Röszke-Újvidék-Beograd (autóút kb. 200 km)-Čačak-Ovčar Banja/Užice (ezeken a helyeken javaslunk tranzitszállást)-Podgorica-Cetinje-Budva kb. 750 km a határtól.

2. útvonal: SZERBIÁN ÉS A DURMITOR NEMZETI PARKON KERESZTÜL - elsősorban azoknak, akik 1-2 napot eltöltenének a Nemzeti Parkban
Röszke-Újvidék-Beograd (autóút kb. 200 km)-Čačak-Ovčar Banja/Užice-Nova Varoš-Prijepolje-Jabuka-PljevljaŽabljak (tranzitszállás)-Savnik-Niksic-Risan (tengerpart). kb. 750 km a határtól.

3. útvonal: BOSZNIA HERCEGOVINÁN KERESZTÜL
Mohács-Eszék-Dakovo-Doboj-Zenica-Sarajevo-Mostar (ezeken a helyeken javaslunk tranzitszállást)-Stolac-Trebinje-Herceg Novi, Kotori-öböl. kb. 750 km a határtól.

4. útvonal: HORVÁTORSZÁGON KERESZTÜL
Horvátországon keresztül az autópályán, javasolt tranzitszállás Splitben vagy Sinjben, (Splittől 25 km.-re) vagy a PLITVICEI TAVAKNÁL kb. 850 km a határtól.
Az ár tartalmazza
A szállást 8 nap 7 éjszakára reggelivel
Az ár nem tartalmazza
A bejelentkezési és üdülőhelyi díjat
Az utazás költségét
Az útlemondási biztosítást
Baleset-, betegség-, poggyász biztosítást: a Colonnade biztosítóval 550 Ft/nap vagy a biztosítások foglaláskor megköthetők "csomagban", amely 7.200 Ft és tartalmazza a 9 napos baleset-,betegség-,poggyász biztosítást, valamint önrész nélküli sztornó biztosítást.
Kedvezmények
Gyerekkedvezmény:
3 ágyas superior tenger felőli szobában 2-12 éves kor között 3. ágyon 50%
Program
Fakultatív program lehetőségek:
Egész napos hajókirándulás: Zanjice - Kék barlang - Mamula sziget
Egész napos Kotori-öböl hajóval
Kotor - Lovcen
Tara rafting
Dubrovnik - autóbuszos kirándulás
Albánia - egész napos kirándulás autóbusszal
Árkalkuláció és foglalási lehetőség

Árkalkuláció és foglalási lehetőség

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről.

Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre. A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve.

A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes. Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni.

Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

Vissza a tetejére