Hotel Magnolija - Tivat autóbusszal

Hotel Magnolija - Tivat autóbusszal , Montenegró, Kotori öböl, 2018-06-23, Reggeli
Az időpont megtelt. További időpontokat a szállás reszleteiben találnak: Hotel Magnolija - Tivat autóbusszal
A szervező utazási iroda megjelölése: Hotel Magnolija - Tivat autóbusszal
Leírás
Montenegro legszebb része a Kotori-öböl, itt található Tivat. A város látványosságaitól, a Porto Montenegró yacht kikötőtől és az elegáns városközponttól mindössze néhány percnyi sétára található a közkedvelt, nem közvetlen tengerparti ****-os hotel.
Fekvés
Tivat szépen felújított, elegáns központi terén, a tengerparttól mindössze 200 m-re található 4* szálloda.
Szállás
A szálloda vendégeinek kényelmét kis wellness központ, felszerelt konferenciaterem, lift, földszinti étterem szolgálja, valamint teraszos kávézója, mely a szökőkutas főtérre nyílik.
Felszereltség
Minden szoba saját fürdőszobával, TV-vel, klímával felszerelt.
Sport és szórakozás
Wellness részleg
Kiépített és kavicsos városi strand, nyugágy- és napernyő bérlési lehetőséggel
Előnyök és hátrányok
Parkolási lehetőség a szálloda alatti zárt garázsában térítés ellenében, illetve a hotel melletti utcában, ahol videó felügyelet van.
Ellátás
Svédasztalos reggeli
Vacsora felár ellenében kérhető, amely 17.500Ft/fő
Program
Fakultatív program lehetőségek:
Egész napos hajókirándulás: Zanjice - Kék barlang - Mamula sziget
Egész napos Kotori-öböl hajóval
Kotor - Lovcen
Tara rafting
Dubrovnik - autóbuszos kirándulás
Albánia - egész napos kirándulás autóbusszal
Az ár tartalmazza
A szállást 8 nap 7 éjszakára reggelivel
Utazás költségét
Bejelentkezési és üdülőhelyi díjat
Útlemondási biztosítást
Az ár nem tartalmazza
Baleset-,betegség-,poggyászbiztosítást: QBE-Atlasz 550 Ft/nap vagy a biztosítások foglaláskor megköthetők "csomagban", amely 7.200 Ft (tartalmaz 9 napos betegség baleset poggyász biztosítást valamint önrész nélküli sztornó biztosítást)

Fix ülőhely: 2000Ft/fő felár ellenében foglalható
Árkalkuláció és foglalási lehetőség

Árkalkuláció és foglalási lehetőség

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről.

Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre. A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve.

A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes. Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni.

Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

Vissza a tetejére