Palace Bellevue Hotel - Opatija

Palace Bellevue Hotel - Opatija, Horvátország, Kvarner, Opatija, 2018-04-21, Félpanzió
Az időpont megtelt. További időpontokat a szállás reszleteiben találnak: Palace Bellevue Hotel - Opatija
A szervező utazási iroda megjelölése: Hotel Palace Bellevue**** - Opatija
Kategória: ****
Leírás
A Kvarner-öböl legmozgalmasabb,elegáns nyaralóhelye. Szállodáinak zöme még a Monarchia idején épült. A dús vegetációjú ősparkok,gyönyörű villák, hangulatos kávézók,és az impozáns szállodasor még a császári idők hangulatát idézik. A szálloda a Riviéra egyik legszebb és legrégebbi részén a városi strand szomszédságában található.
Fekvés
Opatija Fiumétól 8 km-re nyugatra, az Isztriai-félsziget északkeleti részén, a Kvarner-öböl partján fekszik. Az egykori Abbázia, az Osztrák-Magyar Monarchia Riviérája a mai napig várja a vendégeket. Csodálatos növényvilág, pompás parkok, romantikus sétaútvonalak, kényelmes szállodák, elegáns éttermek, butikok jellemzik a települést. Kellemes klímája miatt télen és nyáron is közkedvelt.
Távolságok
Rijeka (Fiume) történelmi városa 13,5 kilométerre található, ahol a központi vasútállomás és a buszpályaudvar is rendelkezésre áll. Rijeka repülőtere 45 km-re található.
Szállás
A szálloda 2 ágyas standard és superior szobái vannak. A standard szobák parkra vagy utcára nyíló kilátást biztosítanak, a superior szobák ezzel ellentétben tenger felőliek. Mind a két szobatípusban van erkélyes is.
Felszereltség
A hagyományos berendezésű szobákban kábel-TV és saját fürdőszoba található káddal vagy zuhanyzóval,hajszárítóval.
Sport és szórakozás
Fedett tengervizes medence, szauna, masszázs, teniszpályák, vízi sportok.
Előnyök és hátrányok
Az elegáns, légkondicionált étteremben svédasztalos reggelit szolgálnak fel. A nagy teraszon tematikus vacsorákat kínálnak, valamint zenei eseményeket is szerveznek. Vacsora alatt az éttermi automatákból ingyenes italok fogyaszthatók. A nyári hónapokban gazdag esti animációs programok kínálnak kellemes kikapcsolódást.
Tipp
A szálloda előtt köves strand vehető igénybe, a legközelebbi kavicsos strand pedig mindössze 10 perces sétára található. A hosszú tengerparti sétány az egyik oldalon a festői Volosko területéhez, a másik oldalon pedig Lovran irányába vezet.
Ellátás
Félpanziós
Közlekedés
Egyénileg
Az ár tartalmazza
A szállás és a hozzá tartozó ellátást 8 nap 7 éjszakára
Az ár nem tartalmazza
Bejelentkezési és üdülőhelyi díj
Útlemondási biztosítás
Baleset, -betegség, -poggyász biztosítás
Kedvezmények
Gyerekkedvezmények:
0-12 éves kor közötti gyerek főágyon egy felnőttel egy szobában -30%
0-3 éves kor közötti gyerek szülőkkel egy ágyban ingyenes
Árkalkuláció és foglalási lehetőség

Árkalkuláció és foglalási lehetőség

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről.

Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre. A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve.

A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes. Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni.

Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

Vissza a tetejére