Hotel Park - Porec

Hotel Park - Porec, Horvátország, Isztria, Poreč, 2018-07-07, Félpanzió
Az időpont megtelt. További időpontokat a szállás reszleteiben találnak: Hotel Park - Porec
Leírás
A Hotel Park a Park Resort komplexum része az Isztrián. 2018-ban teljes felújításon esett át a 4 csillagos, immár modern és lenyűgöző szálloda. A strandtól 100 méterre található. Saját medencéje, étterme és bárja van, ezek mellett lehetőséget kínál a különböző vízi sportok kipróbálásara és ingyenes Wi-Fi elérhetőséget nyújt egész területén. Főleg családoknak számára ideális szobáival és gyermek programjaival.
Távolságok
Strand 100 méter
Porec központja 2 km
Pula repülőtere 60 km
Szállás
Éttermében mind a mediterrán, mind a nemzetközi ételek kipróbálhatók. Ezen kívül snacket és frissítőket is felszolgálnak.
Felszereltség
Minden szobája modern, klimatizált, led TV-vel, ingyenes Wi-Fivel, minibárral és bútorozott erkéllyel ellátott, saját fürdőszobáiban tusoló, hajszárító és ingyen pipereszett várja a vendégeket.
Sport és szórakozás
Különböző vízi sportok
Teniszpálya
Gyerekek
Gyermekek számára animációs programok minden korosztálynak, illetve családok számára is
Ellátás
Félpanzió
Közlekedés
Egyénileg
Az ár tartalmazza
A szállást 7 éjszakára a megadott ellátással
Bejelentkezési és üdülőhelyi díjat
Az ár nem tartalmazza
Az utazás költségét
Útlemondási biztosítást
Baleset-,betegség-,poggyász biztosítást
Kedvezmények
Minden szoba lekérésre foglalható!
Gyerekkedvezmények minden szobatípusra:
0-7 éves főágyon 1 felnőttel egy szobában 50%
0-7 éves pótágyon 2 felnőttel egy szobában 100%
7-12 éves főágyon 1 felnőttel egy szobában 30%
7-12 éves pótágyon 2 felnőttel egy szobában 100%
12-14 éves főágyon 1 felnőttel egy szobában 30%
12-14 éves pótágyon 2 felnőttel egy szobában 50%
Árkalkuláció és foglalási lehetőség

Árkalkuláció és foglalási lehetőség

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről.

Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre. A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve.

A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes. Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni.

Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

Vissza a tetejére