Ferri apartman - Medulin

Ferri apartman - Medulin, Horvátország, Isztria, Medulin, 2018-04-28, Ellátás nélkül
Az időpont megtelt. További időpontokat a szállás reszleteiben találnak: Ferri apartman - Medulin
Leírás
Medulin az Isztriai-félszigeten található Pulatól 13 km-re délre. A város híres homokpadjairól és homokos-apró kavicsos strandjáról.
Medulin a homokos - apró kavicsos strandjával egyedülálló Horvátországban. Mindenkinek ajánljuk a várost, kisgyermekes családoknak, fiataloknak és az idősebb generációnak is.
Fekvés
Az apartmanház Medulin településen található. A településen lévő kavicsos és aprókavicsos strandok minden odautazó számára ideálisak.
Távolságok
Távolság Budapestről: 600 km.
Útvonal: Budapest - Letenye - Zágráb - Karlovac - Rijeka - Opatija - Rabac - Medulin
Szállás
Az egyszerűen berendezett, rendezett apartmanház a tengertől kb. 150 m-re található.
A 2 és 4 fős apartmanok pótágyazhatók.
Az apartmanok mindegyike sat-tvvel felszerelt.
A háznál ingyenes a parkolás.
Felszereltség
2 fős stúdió: 25m2, földszinten található városra néző kilátással, franciaággyal, saját fürdőszobás, a konyhasarokban villanytűzhely, hűtőszekrény mélyhűtő résszel

2 fős apartman: 30 m2, földszinten található városra néző kilátással, franciaággyal, saját fürdőszobás, a konyhasarokban villanytűzhely, hűtőszekrény mélyhűtő résszel

2+1 fős apartman: 25m2, földszinten található, tengerre néző kilátással, franciaággyal és 1 férőhely a nappaliban pótágyon, saját fürdőszobás, a konyhasarokban villanytűzhely, hűtőszekrény mélyhűtő résszel

4 fős apartman: 70 m2, 2 légterű (egyik szobában franciaágy, másikban 2 ágy), második emeleti, tengerre néző kilátással, nyitott terasz napernyővel, saját fürdőszobás, a konyhasarokban villanytűzhely, hűtőszekrény mélyhűtő résszel

4+1 fős apartman: 65m2, 2 szobás (egyik szobában franciaágy + összecsukható kanapé, másik szobában 2 ágy), második emeleti, tengerre néző nyitott terasz napernyővel, saját fürdőszobás, a konyhasarokban villanytűzhely, hűtőszekrény mélyhűtő résszel
Sport és szórakozás
Strandok

Ez az apró település és a környező sok pici falu, igen sok fürdési lehetőséggel vár. Medulin strandjai mind a Medulin-öbölben, illetve annak partvonalán helyezkednek el. Amennyiben nem lenne megfelelő számunkra Medulin strand kínálata, érdemes felkeresni a környező településeket is. Sok Kék Zászlós partszakasz van a régióban.
Bijeca
Ez Medulin homokos strandja, ide járnak a legtöbbet fürödni. A Bijeca egy hatalmas, nagyon lassan mélyülő, homokos partú öbölben helyezkedik el. Nyáron tele van a part kisgyerekes családokkal. Az apukák kint hűsölnek a tengerparton, míg a gyerekek a tengerben játszanak. Ezen a strandon nyugodtan beengedhetjük a gyerekeket a vízbe. Annyira lassan mélyül a tenger, hogy amíg a szemünkkel követni tudjuk a kicsiket, biztosan nem fognak elmerülni.
napágyat és napernyőt is lehet bérelni, illetve felfújt vízi várak is vannak a gyerekek részére. Ahogy említettük, nyugodtan be lehet engedni a gyerekeket a tengerbe amíg egyértelműen látjuk őket, nem fognak elsüllyedni, annyira sekély a part. Külön érdekesség, hogy az öböl keleti oldalán egy picike szigetet látunk. Ide akár be is sétálhatunk. A Bijeca strand keleti partja nem homokos, hanem kavicsos, viszont ahogy bemegyünk a tengerbe, eltűnik a kavicságy és a talaj átvált homokossá. Akkor érdemes itt strandolni, ha nem szeretnénk, hogy a törülközőnk homokos legyen.

Skrape

Medulin tengerpartjai közül a Skrape nagyon népszerű a helyiek között. Kevésbé ismert, illetve mindenki Medulin homokos tengerpartjára kíváncsi, így itt a helyi lakosokat leszámítva alig vannak. Partja enyhén sziklás, lankás, melyen kellemeset lehet napozni. A sziklás part után sekély homokos strand következik, ahol a gyerekek kellemeset tudnak pancsolni.

Belvedere

A szépen berendezett strand több, mint 1000 km² nagyságú. Zuhanyzókkal felszerelt, a vízbe pedig lépcsőn ereszkedhetünk bele. Ingyenes Wi-fi kapcsolat érhető el a parton, testi épségünkre pedig életmentők vigyáznak.
Tipp
Medulin -kis halászfalu volt, ma pedig egy modern turisztikai központ. Az isztriai turizmus egyik fő képviselője gazdagon tagolt partvidéke miatt. A medulini riviéra háromnegyedét növény- és állatvilágban gazdag tenger borítja mely élvezetes pihenését garantálja. Medulin városában nyugodt és romantikus , de dinamikus és tartalomban gazdag nyaralást tölthet el. Gyönyörű köves, homokos és sziklás strandjairól ismert melyek közül a Bijeca strand a legismertebb. Gazdag sportolási lehetőségei miatt egész évben népszerű hely, futball, lovaglás, tenisz, vitorlázás, mini golf, repülés, bowling, bocsa, homok röplabda, búvárkodás a tenger mély csendjében, és további sportok. Fedezze fel a Vižules arheológiai lelőhelyet a római villák maradványaival és tekintse meg a régi tenger melletti szélmalmokat. Medulin gazdag kínálata mellett szakítson időt az antik Pula meglátogatására, az Isztriai múmiákra, a Brijuni Nemzeti park, a Plitvicei tavak Nemzeti park, a Rt Kamenjak természetvédelmi park, Velence és Isztria további szépségének megtekintéséhez.

A nyári szórakoztató programok valamelyikén kóstolja meg a medulini specialitásokat, mint a tarisznyarák salátát, fekete rizsottó, isztriai pršut vagy valamelyik szarvasgomba specialitást. Lazítson a klasszikus zenei koncerteken, látogassa meg a város éttermeit, akár táncolhat a teraszain vagy a helyi disco klubban szórakozzon egészen a reggeli órákig. Medulin-I tartózkodása idején ne hagyja ki Rovinj, Pazin és Umag turisztikai központok meglátogatását sem.
További részletek
A Pulától 15 km-re, délre, az apróbb szigetek határolta Kastela-öbölben fekvő, egykori halászfalu mára nyüzsgő üdülőhellyé vált legfőképp változatos tengerpartja miatt, amely hol kavicsos, hol sziklás-betonozott. Amerre a szem ellát a természet zöldje és a tenger kékje dominál. Az óváros akropolisz-szerűen, a dombtetőre épült, legtetején a 2500 lakosú település kéttornyú templomával (Szent Ágnes templom), ahol nyaranként komolyzenei koncerteket is tartanak. Rengeteg étterem, zenés bár, diszkó és sportpálya várja az idelátogatókat. A közelben található a Kamenjak-fok, Isztria legdélibb pontja. A világítótoronyról felejthetetlen a kilátás a környező szigetekre.
Ellátás
Önellátás
Közlekedés
Egyénileg
Az ár tartalmazza
A szállást apartmanos elhelyezéssel 8 nap 7 éjszakára
Üdülőhelyi díjat
Klímahasználatot
Az ár nem tartalmazza
Bejelentkezési díj a helyszínen: 5€/fő
Baleset-, betegség és poggyász biztosítást
Útlemondási biztosítást
Útlemondási biztosítást
Házi kedvenc 7 €/nap
Kedvezmények
2-7 év közötti gyermek ágy nélküli: 14.800 Ft/hét
Árkalkuláció és foglalási lehetőség

Árkalkuláció és foglalási lehetőség

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről.

Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre. A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve.

A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes. Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni.

Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

Vissza a tetejére