Buszos kirándulás az Isztrián

Buszos kirándulás az Isztrián, Horvátország, Isztria, 2018-09-15, Félpanzió
Az időpont megtelt. További időpontokat a szállás reszleteiben találnak: Buszos kirándulás az Isztrián
Leírás
Rovinj - Lim fjord - Pula - Triest és a Miramare kastély

1. nap: Indulás Debrecenből 01:00-kor, Békéscsabáról 03:00-kor, szegedről 05:00-kor, Kecskemétről 06:20-kor, Budapest-Népliget (Planetárium) 07:30-kor.
(További felszállási lehetőségek: Székesfehérvár, Siófok, Nagykanizsa.)
Utazás Szlovénián át, útközben városnézés Ljubljanában. Érkezés az esti órákban Porecre, szállás elfoglalása a Delfin hotelben, majd vacsora.
2. nap: Porec felfedezése: busszal bemegyünk a városba, majd gyalogos városnézést tartunk. Délután szabad program fürdőzésre és napozásra.
3. nap: Szabad program vagy fakultatív kirándulás a Lim fjordhoz és Pula városába. A Lim fjord egy rendkívüli természeti képződmény, mely 10 km hosszan nyúlik be a szárazföldbe. Kiváló kagylótelepeiről és jellegzetes tengeri éttermeiről híres. Továbbutazás Pulára, mely egy nagy múltú történelmi város az Isztriai-félszigeten. Legfőbb nevezetessége az Amfiteátrum, melyet meg is tekintünk, séta az óvárosban. Visszaérkezés a délutáni órákban. A program ára: 20€/fő.
4. nap: Szabad program vagy fakultatív kirándulás Triesztbe és a Miramare kastélyhoz. Átutazva Szlovénián megérkezünk az olaszországi Triesztbe. Első látnivalónk a Miramare régi Habsburg kastély, melybe Sziszi is sokszor vendégeskedett. A csodálatos kastélykertbe ingyenes a belépés, a kastélyba 8€/fő. Trieszt megtekintése, és vásárlási lehetőség. A program ára: 30€/fő.
5. nap: Kirándulás Rovinjba - hangulatos óváros bebarangolása és a Szent Eufemia székesegyház megtekintése. Délután szabad program.
6. nap: Reggeli után indulás haza Horvátországon keresztül, útközben rövid városnézés Opatijában. Hazaérkezés az esti órákban.
Szállás
A Hotel Delfin egyszerűen berendezett szobáiban.
Ellátás
Félpanzió
Közlekedés
Autóbusszal Debrecen - Békéscsaba - Szeged - Kecskemét - Budapest - Székesfehérvár - Siófok - Nagykanizsa útvonalon.
Az ár tartalmazza
Szállást 2 ágyas szobában, félpanzióval
Buszköltséget
Üdülőhelyi díjat
Útlemondási biztosítást
Az ár nem tartalmazza
Baleset-,betegség-,poggyászbiztosítást
Árkalkuláció és foglalási lehetőség

Árkalkuláció és foglalási lehetőség

Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.
Vissza a tetejére