Montenegroi buszos nyaralás 2018.08.24.-09.02.

Indulás: Pénteken 08.24. Debrencenből (00:30)Budapestről péntek reggel 4:00 (Népliget-Planetárium), Szegedről a Tesco parkolójából (Rókusi krt.) reggel 6:30.
1. nap: Érkezés Szarajevóba az esti órákban, ahol a történelmi városközpontot és a Bascarsiját, a híres bazárpiacot nézzük meg magyar idegenvezetővel, ezután szállás elfoglalása Szarajevóban, vacsora.
2. nap: Reggeli után továbbutazás Mostarba, városnézés - szabad program, Öreg Híd, bazár és ebédelési lehetőség. Továbbutazás a montenegroi tengerpartra, érkezés szombaton a délutáni órákban, a kiválasztott szállások elfoglalása. A helyszínen, Tivatban telepített magyar idegenvezetőink várják Önöket, akik az elhelyezésben és programokban mindvégig a segítségükre lesznek.
3. -8. nap: Pihenés a tengerparton, magyar nyelvű fakultatív kirándulási lehetőségekkel. A Tivatban nyaralóknak egy alkalommal kirándulás a Plavi Horizont-i strandra (homokos, nyílttengeri strand), illetve egy alkalommal budvai városnézés.
9. nap: Szombat reggel hazaindulás. A Durmitor Nemzeti Parkba érkezés a kora délutáni órákban, szállás elfoglalása, majd közös séta a Durmitor Nemzeti Park legszebb és legnagyobb gleccsertavánál, a Fekete-tónál. A tó körbetúrázása kb. 3 óra, majd visszatérünk a szállásra. Aki nem bírja a 3-4 órás sétát, leülve a tó partján megvárhatja a csoportot.
10. nap: Vasárnap reggeli után továbbutazás, utunk a Djurdjevica Tara hídon át vezet, mely a világ 2. legmélyebb kanyonja felett ível át. Fotószünet, majd továbbutazás Szerbián keresztül. Érkezés Szegedre az esti órákban, Budapestre késő éjjel.

 

Fakultatív kirándulási lehetőségek magyar idegenvezetéssel a nyaralás ideje alatt:

1. Egésznapos hajókirándulás a Kotor-i öbölben
2. Egésznapos hajókirándulás Žanjice-Mamula-Kék barlang
3. Albánia
4. Kotor-Lovćen
5. Dubrovnik
6. Tara rafting

 

További felszállási lehetőségek: Kecskemét, Kiskunfélegyháza. A pontos indulási helyek és időpontok az utastájékoztatóban,
indulás előtt egy héttel. Utazásainkhoz kötelező a baleset-, betegség- és poggyász biztosítás megléte, mely irodánkban megköthető.
A részvételi díj magában foglalja a buszköltséget, a választott szálláshelyet, az üdülőhelyi díjat, a sztornó biztosítást, a budvai
városnézést és a Plavi Horizont-i kirándulást a tivati utasoknak és a magyar asszisztenciát Montenegróban.

Oldal 0 a 1, ábrázolva 0 kínálatok 0 teljesen, tól 0. ig 0. kínálat-ig.