Montenegroi buszos nyaralás 2018.08.04.-08.12.

Indulás: Pénteken 08.04. Debrencenből (00:30), Budapestről reggel 4:00 (Népliget-Planetárium), Szegedről a Tesco parkolójából (Rókusi krt.) reggel 6:30.
Program:
1. nap: Késő délutáni órákban érkezés Szarajevóba (tranzitszállás), először városnézés magyar idegenvezetővel, majd a szállás elfoglalása és vacsora.
2. nap: Reggeli után tovább utazás Mostarba ahol kb 2.5 órás szabadprogramlesz. Az óváros, az Öreg híd és a bazármegtekintése, valamint ebédelési lehetőség. Ezután, tovább utazás a tengerpartra. Érkezés szombaton a késő délutáni órákban. Akiválasztott szállások elfoglalása.
Telepített, magyar nyelvű idegenvezetőink várják Önöket, akik az elhelyezésben és a programokban végig a segítségükre lesznek.
3. -8. nap: Pihenés a tengerparton, magyar nyelvű fakultatív kirándulási lehetőségekkel. A Tivatban nyaralóknak egy alkalommal
kirándulás a Plavi Horizont-i strandra (homokos, nyílttengeri strand), illetve egy alkalommal budvai városnézés.
9. nap: Szombaton a reggeli órákban visszaindulás Magyarországra a festőiMorača völgyén vagy a Durmitor Nemzeti Parkon át.
Érkezés Szegedre a késő este, Budapestre az éjjeli órákban.

 

Fakultatív kirándulási lehetőségek magyar idegenvezetéssel a nyaralás ideje alatt:

1. Egésznapos hajókirándulás a Kotor-i öbölben
2. Egésznapos hajókirándulás Žanjice-Mamula-Kék barlang
3. Albánia
4. Kotor-Lovćen
5. Dubrovnik
6. Tara rafting

 

További felszállási lehetőségek: Kecskemét, Kiskunfélegyháza. A pontos indulási helyek és időpontok az utastájékoztatóban,
indulás előtt egy héttel. Utazásainkhoz kötelező a baleset-, betegség- és poggyász biztosítás megléte, mely irodánkban megköthető.
A részvételi díj magában foglalja a buszköltséget, a választott szálláshelyet, az üdülőhelyi díjat, a sztornó biztosítást, a budvai
városnézést és a Plavi Horizont-i kirándulást a tivati utasoknak és a magyar asszisztenciát Montenegróban.

Oldal 0 a 1, ábrázolva 0 kínálatok 0 teljesen, tól 0. ig 0. kínálat-ig.